Over plannerGirl

Hoi! Ik ben Caroline, 29 en woonachtig tussen de bossen in de Achterhoek. Ik ben moeder van een peuter die net zo dol is op papier als ik ben. Terwijl ik mijn agenda bijhoud, bladert hij door mijn oude agenda’s en versiert hij zichzelf met washi tape en pastel markers.

Als ik op mijn werk mijn tas uitpak, komt naast mijn laptop, ook mijn (werk) bullet journal, mijn agenda en mijn favoriete pennen en markers tevoorschijn. Ik oog gestructureerd, maar in hart en nieren ben ik een chaoot die van kleurtjes houdt.

Op mijn wensenlijst staat altijd minstens een notitieboek, een (knutsel)boek of een nieuwe agenda en geen winkeltripje is compleet als ik niet even een boekhandel of knutselwinkel binnenhop. Kortom: ik ben een papierverslaafde!

 

Plannergirl.nl is eind 2017 ontstaan nadat ik voor de zoveelste keer een artikelidee had omtrent planners en notitieboekjes. Waar ik tot dan toe mijn blijdschap vooral met mijn niet-begrijpende man en vrienden deelde, deel ik die nu hier met jullie. Hier vind je recensies, overzichten, DIYs, toffe producten en wat er nog meer met papier te maken heeft.

Mocht je iets willen weten, iets tofs hebben gezien of een idee hebben, neem dan vooral contact met me op! En voor nog meer inspiratie, volg @plannergirl_nl op Instagram!